Professionele opvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar

KDV Twinkle

Mogen wij ons even voorstellen

Sandra

Sandra

Ik ben Sandra Raeven, geboren op 8 maart 1973, gehuwd en en heb 3 kinderen. In 1994 heb ik mijn mbo opleiding afgerond waardoor ik mijn passie kon en ben gaan werken in de kinderopvang.

Na een jaar te hebben gewerkt in de kinderopvang heb ik samen met Chantal Baeten kinderdagverblijf Twinkle opgericht.

Ik vind het belangrijk dat kinderen en ouders zich in het kinderdagverblijf prettig voelen en dat ze hun kostbaarste bezit in een vertrouwde omgeving kunnen laten opgroeien. Ieder kind verdiend persoonlijke en goede begeleiding in de eerste 4 jaren die ze bij Twinkle zijn.

In mijn vrije tijd probeer ik mijn aandacht te verdelen over mijn eigen 3 kinderen, uitgaan met vrienden, en lekker buiten zijn.

Mijn sterke kanten zijn kinderen en ouders op hun gemak stellen en het organiseren van activiteiten zoals het sinterklaasfeest, carnaval, pasen en opa- oma dag.

Ik geniet nog iedere dag van de vrolijke snoetjes, energie en dankbaarheid van de kinderen in de groep.

Collega’s zouden mij omschrijven als een vrolijke iets verlegen meid met het hart op de goede plaats en voor iedereen klaar staat

Chantal

Chantal

Ik ben Chantal van Vliet, geboren op 12 juni 1975 en moeder van twee lieve dochters. Ik heb in 1994 als eerst de opleiding Agogisch werk (semi residentieel) afgerond bij het Walram College. In 1998 heb ik de opleiding Middle Management afgerond bij ISWB en in 2016 de opleiding tot kindercoach bij BGL in Eindhoven.

In mijn vrije tijd sport ik graag, kijk ik naar de hockeywedstrijden van mijn kinderen, hou ik van winkelen, muziek en gezellige dingen ondernemen met familie en vrienden.

Na 2 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang hebben wij in juli 1996 de deuren geopend van ons eigen kinderdagverblijf. Hierdoor was ik in staat mijn eigen persoonlijke voorkeuren en manier van werken door te voeren in een kinderdagverblijf waar kwaliteit voor kinderopvang en de eigenheid van de kinderen voorop staat. Een kinderdagverblijf waar zoveel mogelijk aan de wensen van de ouders voldaan kan worden en waar de kinderen in een kleine vaste groep worden opgevangen met een vast leidsterteam.

Anderen omschrijven mij als een open, warm, positief en enthousiast persoon, soms een beetje perfectionistisch en hierdoor altijd open staat voor vernieuwing en verdieping.

Door de variatie in mijn takenpakket (van verzorgende taken op de groep tot en met het ontwikkelen van het beleid en alles er tussenin) sta ik nog iedere dag enthousiast en vol energie op om aan de slag te gaan bij Twinkle!

Patricia

Patricia

Hallo, ik ben Patricia Smeets, geboren op 19 Februari 1987. Ik ben gehuwd en heb 2 kindjes, een dochter en een zoontje. Eerst heb ik het VMBO gedaan, daarna de opleiding spw niveau 3. In mijn laatste jaar van de spw opleiding heb ik stage gelopen bij Twinkle en vanaf januari 2008 ben ik in vaste dienst.

Mijn vrije tijd besteed ik aan leuke dingen doen met mijn gezin. Verder bak ik graag!

Het organiseren van activiteiten vind ik erg leuk om te doen. Hierbij denk ik dan aan knutselen voor bijvoorbeeld feestdagen maar ook het organiseren van wandeltochten voor bijvoorbeeld een paaswandeling of hefsttocht met de opa’s en oma’s.

Ik ben een flexibel persoon, heel spontaan en als ik aan het werk ben probeer ik zoveel mogelijk de thuissituatie na te bootsen zodat de kinderen zich op hun gemak voelen. Mijn werk doe ik met heel veel passie en plezier! Mijn collega’s zullen mij omschrijven als een lieve, spontane persoon met het hart op de goede plek.

Rianne

Rianne

Hallo, mijn naam is Rianne Fredrix, geboren 05-11-1992. Ik woon sinds juni 2020 in Stein met mijn vriend Bart.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met mijn vriend en vrienden veel leuke dingen te ondernemen van uit eten tot festivals. Je kunt me dan ook beschrijven als een gezelschapsmens en zit ik helemaal op mijn plaatst in het gezellige en soms een beetje gekke team van Twinkle.

In 2013 heb ik mijn opleiding afgerond als onderwijsassistente niveau 4. Hier sprak mij het “jonge kind” altijd al het meeste aan en ben daarom ook werk gaan zoeken in de kinderopvang. In februari 2015 ben ik dan ook mogen beginnen bij kinderdagverblijf Twinkle, waar ik met heel veel plezier werk. Er is niets leukers om naar het werk te gaan, mijn auto uit te stappen en buiten al je naam te horen, daar word je toch al vrolijk van.

Wat ik belangrijk vind is dat als de kinderen naar Twinkle komen ze met plezier naar komen, zich veilig en op hun gemak voelen. Ze krijgen hier de tijd en ruimte om zich op hun eigen manier te kunnen ontwikkelen, waar wij als pedagogisch medewerker ons steentje aan bijdrage. Ze leren te delen, samen te spelen, te wachten op elkaar en dit alles op een spelende manier.

Geen enkele dag is het zelfde bij kinderen en dat maakt het werk extra leuk, wat zijn kinderen toch lekker spontaan en eerlijk, heerlijk is dat!!